Monday, January 29, 2007

Insyirahku sayang

Friday baru2 nih mak, ayah & eddy datang umah.. nak tengok cucu & anak sedara kesayangan dorang.. sabtu aku keje so tinggalkan syira kat umah.. dia langsung tak nak ikut kitaorang pegi keje.. melekat jek kat atuk dia...
malam tu pegi amik atuk (mak kepada my mum) kat umah cik la kat klang perdana, bawak dia g makan2 kat restaurant vicchuda kat damansara (kat uptown lama). esoknya, ayah nak carik barang elektrik skit so bawak dia g kat sunway sbb kat situ ada buat warehouse barang2 elektrik... tapi sayangnya barang yang dicari abis... terus aja ke mydin subang jaya... hmm.. jalan2 kat situ, carik barang2 skit & nak bawak atuk jalan2 sebenarnya.... kat atas tu sempat snap 2 pics masa anak aku naik that animal.. punya laa dia suka... melayang RM3.. tak pe laa untuk syira segalanya mama sanggup.. daripada mydin terus ke Carrefour subang pulak... mencari barang yang ayah aku nak tuh... ada pulak, terus aja beli... pastu terus balik umah... masak utk tengahari... mak & ayah balik dalam kul 4.00 pm. lepak2 kat umah lagi.. kul 6.00pm baru antar atuk balik ke klang perdana... makan malam kat umah cik la.. terus balik umah.. solat & terus tido... penat rasanya semalam....
this are few pics masa pegi giant last 2 weeks.

No comments: