Tuesday, April 22, 2008

hi.. sungguh lama, sangat lama dan agak lama tak jenguk blog nih.. hmm bz memanjang.. and lately ni banyak benda berlaku kat office nih.. dalam masa 2 bulan aja dah 2 kali boss aku ditransfer jadi secara tak langsung sebagai PA dia aku pun ikut ler.. udah ler ngan perut besor nih...
well.. aku ni menanti hari2 melahirkan 2nd baby nih.. dijangka 6 may nih.. hope semuanya selamat... dan insyaAllah aku dah sedia sekiranya bersalin awal.. ni pun ada masa skit nak update blog nih... b4 cuti panjang.. this coming 31 May, adik lelaki aku akan melangsungkan perkahwinannya.. dan sungguh laa tidak 'syokkk' sbb aku dalam pantang.. well hati berhajat besar jugak tuh.. nak gaks melawa time wedding adik aku nanti... hehhhehe..!!
kat atas tu ada beberapa keping pics masa raya tahun lepas... and pics syira masa tengah carik kain kat jackel kl... pantang nampak cermin.. itu laa keje anak dara tuh!! k.. laa tak de apa nak citer lagi.. sebenarnya keje tengah tunggu.. daaa... hope to see u soon blog!!