Wednesday, December 3, 2008

Jalan2 Perabis Duit!

Ahad lepas... 30 Nov 2008.. kami sefamily keluar rumah seawal pagi.. tapi tak de laa pagi sangat pun... dalam kul 10.00 a.m pegi ke ss 14, PJ (summit co.) ada warehouse sale tuk produk Pureen.. saja aja... bukan beli apa pun... cuma aku suka beli mandian jek.. sbb masa tu laa dia jual murah pun... beli vitamin, beli botol susu tuk anak2 yang bernilai cuma RM1.oo. dah puas kat situ.. destinasi seterusnya ke TTDI pula.. Southern Lion SB ada buat warehouse gaks.. kat bangunan BAKTI Siti Hasmah.. yang ni pulak untuk produk TOP, BioZip, Shkubutsu, Fresh&White, KODOMO Lion, ZACT, SYSTEMA, DOBI dll.
Banyak gaks aku memborong kat situ.. beli stok detergent.. yang aku rasa sangat murah...
detergent TOP 5 liter (RM 36.00 / 2 pax), TOP powder (RM 35.00 / 2 pax) dan lain2 barang yang agak murah harganya...
pic di atas tu di ambil setelah penat shopping.. makan di Pizza Hut, TTDI. Semer kelaparan + kepenatan akibat ikut mama yang giler bershopping... he he he...

N3 SUKA2

bangun tido kena paksa amik gambar.. he..he..
suka sangat dia... bila dapat amik gambar... suka aku amik pic my gal' & boy masa tido..
mereka2 ini tido sangat lasak ok!!
Insyirah yang langsung tak sedar!
sama aja laa ngan si harraz nih! walaupun lampu terang benderang!
senyum terpaksa!
he he he.. senyuman yang mengerikan!
pic gelap + terang = samar2
anak-anakku tersayang!
Insyirah lepas mandi.. x sempat sikat rambut ayah terus amik gambar!
kena paksa tido ngan mama!! gini laa jadinya..
tengah free ni... x de apa nak buat.. upload ler pics ni semer..

Cameron Highlands

Pics di atas tu semer di ambil masa pegi ke cameron highlands pada 9 nov 2008 yang lepas.. cuti2 malaysia yang amat tidak dirancang sama sekali... kebetulan ada kenduri di Felda Gunung Besout, Perak. On the balik from umah pengantin tu hubby aku ajak naik cameron.. dia kata dah separuh jalan dah nih... aku ikut aja ler... x banyak pics yang di ambil sbb cuaca di CH ketika itu tidak mengizinkan... HUJAN.. so pergerakan pun terbatas.. tak ke mana2 pun.. cuaca pun sejuk yang amat.. tak tahan aku..