Tuesday, January 9, 2007

4/1 hari tu aku cuti... so tak de laa buat apa2 kat umah. mmg ada plan nak keluar sbb nak beli pampers syira dah abis stock terus!! Syira dah siap mandi.. mama pun dah mandi.. tapi ayah tuh lepak lagi depan tv.. bengang tul!!!

lambat betul laa ayah ni siap.. kata nak g jalan2!!

ni kat level 4, sogo.. masa tu nak tukar pampers dia.. ada laa pulak menda alah ni kat dalam tuh.. mula la bising mulut dia, bila dah bagi naik cam biasa laa... jd takut laa pulak!!

elephant ni dapat masa beli pampers syira... suka sangat dia ngan elephant ni... 10 minit lepas tu dicampak nyer elephant ni ntah ke mana2.. dia ni mmg cepat boring ngan satu2 benda!!

No comments: