Wednesday, December 30, 2009

JaNTaN GiLe SeKs

22 Dec 09, from 4.00 - 5.00pm aku dapat 3 phone calls tru office line... call received fr jantan gila.... yang cakap merapu2 dengan aku.. siap mengugut (adakah ini ugutan??) SAYA AKAN PASTIKAN KALAU SAYA JUMPA AWAK SAYA AKAN RABA *^*^& DAN RAMAS *&*^*&^ (ini disebut dalam panggilan kedua), panggilan pertama dia cuma cakap... HELLO BOLEH SAYA BERCAKAP DENGAN Nxxxxxxxx, bila aku tanya sape ni... (maybe masa ni nada aku agaks kasar) dia leh cakap balik ngan aku... JANGAN LAA GARANG SANGAT T*&&^% BESAR!!! AND THEN DIA TERUS HANG UP THE PHONE.. panggilan ke 3, one of my office-mate pick up... still dia cakap full name aku.... and my fren tanya ada hal apa dan call dari mana... dia reply.. CALL FROM HKL (SEDANGKAN AKU TAK DE KAWAN JANTAN FROM HKL DAN AKU TAK PENAH KENAL MANA2 JANTAN YANG KEJE KAT HKL) DAN MY FREN KASIK TAU AKU TAK DE.. DIA DI TOILET.. U KNOW WHAT?? DIA LEH PESAN NGAN MY FREN NIH... PESAN DENGAN DIA (DIA NI AKU TAU) SURUH DIA CUCI P%#%# DIA BERSIH... CUCI L%#% P%#$%# DIA BERSIH2, CUKUR B&*% P&^* DIA BERSIH... KAWAN AKU YANG AGAK2 INNOCENT NI TERKEDU DIAM SERIBU BAHASA.. DAN MY FREN REPLY.. KENAPA AWAK NI KURANG AJAR CAKAP MCM NI DENGAN SY... THEN MY FREN TERUS LETAK PHONE ATAS MEJA SBB DAH TAK SANGGUP NAK DENGAR KATA2 YANG MERAPU2 TU LAGI.. dan 2 hari berikutnya kebetulan aku cuti..... sbb nak pindah umah.... tapi... dlm masa 2 hari aku cuti tu.. kawan2 office siap standby kat phone office aku kalau2 jantan tu ada call.... tapi.. dia tak call... semalam 29/12/2009, jam 4.03 pm.. aku terima satu lagi call dari jantan gile ini... belum sempat dia cakap merapu2 aku dah hang up the phone.. malas aku nak dengar.... tapi... aku tak biarkan benda ni cam nih je... report polis telah pun aku buat pada 22 Dec 09 yang lepas sebaik saja hubby aku amik aku dari office... amik anak dulu kat nursery... terus ke balai polis kelana jaya untuk buat report.. 1/2 jam lepas buat report.. dapat call dari Balai.. minta aku jumpa Sarjan Soga esok jam 10.00 pagi utk di ambil statement... kawan2 apa yang aku perlu buat jika JANTAN GILE SEKS ni call aku lagi hari nih???

11 comments:

afayufu said...

eeeeeeee.. ngeri tul.. sabar jele... buat dek je if ada call lagi mcm tu.. yg penting polis dah tau.. n akan buat siasatan...kan semua no. dah berdaftar now...

aiDieNa said...

Ya Allah.. seriau dan menakutkan jer bacer apa ko tulis... ikhsss... ko ambil langkah yg betul buat report polis.. aku raser jantan nie mmg dah kenal ko.. dia study pasal ko.. dia tau biler ko ada tak ada kat opis.. ntah² org kat tempat ko keje jugak.. nasihat aku.. plsss jgn ke mana² seorang diri... sentiasa berteman.. walaupun ke toilet.. lelaki giler seks nie tak boleh buat main... hasrat dia menggebu².. semoga dilindungiNya sentiasa..

mama insyirah + harraz said...

ayu : mmg ngeri... fobia pun ada.. hubby pulak menggunung2 amarahnya..

kak pah : InsyaAllah.. semoga dilindungi.. mmg sekarang ni kalau ke mana2 pun mesti berteman...

yatispeed said...

jaga diri baik2 ...aku pun takut nak angkat phone lagi dah kalu dapat call camtuh..tapi cam ayu kata, semua no. dah berdaftar..so harap2 polis akan dapat la trace..

~ twistedbutterfly ~ said...

nasha.. apa perkembangan terbaru kes ko nie.. polis dpt trace tak? mamat tu ada call lagi tak?

aku pun rasa dia keje sama office dgn ko, or dekat2 dgn ko.. maybe klinik kesihatan tu ke.. sbb tu dia ckp dia keje HKL.. kalau betul dia keje HKL, dia takkan ckp dia keje situ knowing wat he's doing is wrong..

seriously, dont ever go anywhere alone k..

mama insyirah + harraz said...

aina : dia still lagi call.. tapi bila aku dengar jek suara dia aku terus hang up the phone.. malas laa nak layan.. polis nyer site laks.. tak de apa2 lagi... so far skang ni kalau keluar pun mesti berdua.. takuttttttt...

afzam said...

Salamekom!!!pertama kali saya menjejak jejari masuk blog akak ni....kerana terkejut ngan tajuk citer yang akak bagitau ni,Jantan Gile seks.....???

ingatkan perkara ini tk berlaku dah skrg ni...sbb byk sumber lain dapat dipenuhinya,tpi masih tetap berlaku jgk yer....mungkin lelaki itu terlalu gersang dan tkder tempat nk buat keje camtu...dia tertekan sesangat kot....dia bermasalah besar tu....

dunia dah maju,zaman dan berubah, so, perbuatan kejahatan manusia seperti itu agak sukar untuk dibendung...jadi!!!pihak polis blh tangkap ker?

lemangcute@chah said...

ina..
just to share my story.. masa k.c form 3.. k.c terima panggilan yang suka cakap2 kotor2..dan pasal seks.. samapai akhirnya k.c decide masuk asrama..

tapi orang tu..macam tau, bila orang balik kg..dia call.. huhuh..memang sengsara..
tak cakap kat sesiapa pun...maklumlah..budak2...

sampaila habis form 5..
masa tu dah habis spm.. sebelum solat asar.. dia call and cakap yang bukan2.. selama ini k.c tak pernah nak bercakap dengan dia..

tapi kali ini.. k.c try bercakap.. sambil menangis... keluar semua surah2 dalam al-quran... keluar hukum hakam.. doa org terinaya.. bla..bla..

akhirnya lelaki tu terdiam..and dia letak telifon...

dalam linangan air mata k.c pi solat asar...

betul lepas k.c solat asar... dia call lagi..

tapi kali pertama..dia bagi salam..
dan k.c dapat dengar suara dia betul2.. bukan berbisik2 sambil mencarut2...

akhirnya dia minta maaf...
dia kata.. dia ganggu k.c sebab dia kata kawan2 dia cakap k.c nie suka mempermainkan lelaki...

huhuh... sangat kejam...
padahal.. k.c nie boyfriend pun tak der masa sekolah.. huhuhu..

entah lelaki mana yang sengal tersa k.c mempermainkan dia tu...

so...
hehehe..
panjang plak comment k.c ekk...

the important thing..

ina kene banyak berdoa pada allah...
minta pintu hati lelaki itu dibuka.. untuk sedar apa yang dia buat itu salah...

insyaallah..allah dengar doa hamba2nyer yang terinaya..

take care of yourself dear...

Hanne said...

salam, akak ape khabar.
mula2 sy saje lalu2 kt page akak tp tiba2 je interested ng cite akak yg satu ni
masa sy blaja kat U dlu pun penah kene kacau ng GS(gler seks) ni siap nak bagi duit,dadah, n ajak buat kt hotel. tertekan sb hari2 dia kacau so saya bt report n finally polis dpt kenal pasti sape yg bt keje2 camtu.
alhamdulillah..lepas tu sy dah xkene kacau lg.
for akak..banyak2 kn bersabar n let d police do their job k :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

raschied said...

Hehehe..nko marah takk..aku baru je masuk blog nko..selama ni nko tak penah citer pon ek kat akak nko kena gitu...lain kali kalau dia call lagi bagi tau akak ok..boleh kita sesama 'ayat' mamat bodoh melantun-lantun ni..apa dia ingat kalau nko basuh 'apa-apa' yang patut nko tu..dia boleh dapat ke??..ape ke bangang jantan camtu..