Thursday, July 21, 2011

sakit..

Dah 2 weeks sakit perut... mula2 sakit kat bahagian kanan bawah perut.. lepas tu sakit bawah perut keseluruhan... sampai nak solat pun rasa sakit sangat especially masa ruku'.. 

Last tuesday terus pegi clinic panel kat umah.. mmg saja nak tunggu hari Selasa sbb dah terlepas Ahad... sbb 2 hari tu doc Rohani ada.. alasannya nak female doc.. doc tanya masalah apa... cite2 kat dia.. pastu dia tanya penah buat operation ke, ada masalah ke masa bersalin dulu.. bla bla bla.. semuanya soalan tu jawapannya adalah NO.. doc pun scan... dia kata dinding rahim tebal... dia kata maybe preggy tapi doc cakap % -ve adalah tinggi.. jadi aku tak mengharap aku preggy pun tt time sbb aku baru aja lepas period... so doc kata kalau -ve, dia nak buat pap smear... so proceed to pap smear...

Result.???? blum tau lagi.. tunggu hari Ahad nanti.. takut kan.. still lagi sakit bawah perut lagi... semalam vomit bagai nak rak... kenapa vomit? entah, tiba2 rasa loya yang amat..

Menanti hari Ahad...

3 comments:

makaji08 said...

ape pakaian pakai buat pap smear?

afayufu said...

babe... take care...

mama SyiRaz said...

tq ayu..