Wednesday, April 21, 2010

salah aku ke??

cover letter aku dah buat... MoU + cover letter dah masuk dalam envelope.. dah tulis nama + address atas envelope.. MoU + cover letter aku dah mintak PA hantarkan kepada Unit berkaitan... maknanya tugas aku dah selesai kan.. so aku assume dokumen telah pun dihantar kan... jadi.... SALAH AKU KE KALAU DOKUMEN TU TAK SAMPAI KE ALAMAT TERTERA!!! UWAAAAAAAA

2 comments:

Emy said...

biasa la keje PA ni, apa2 pun salah kita gk' nape tak follow up..

mama insyirah + harraz said...

PA aku telah 'mendelaykan' penghantaran surat tu.. jadi aku jugak yang SALAH.. dokumen tu dah selamat sampai pun.. tinggal lagi "penerima" tu aja yang tak menyabar2.... fuhhh LEGAAAAA