Monday, July 21, 2008

Aku Kena TAG!!

kena tag laa plak ngan speed... 1st time naik kapal terbang 17 july 2008 (sian aku kan ) flight no AK50 - KUL - MCM 1st time ke oversea 17 july 2008 ke macau (nanti upload pic and cerita trip ke macau) 1st time duduk berjauhan dengan keluarga masa sekolah dulu.. masa tu form 2.. kena dok hostel... (tiap2 minggu nak balik) teringin sangat nak melancong ke... ~blum ada laa~ x pikir pun~ Fav. accessories cincin - mesti pakai sebab rasa cam togel jek jari 4 words/ayat yang selalu sebut 1. hari ni kat school syira belajar apa? 2. ok! 3. harraz buat apa kat school hari nih? 4. bz ke hari ni by? Kalau ada duit - nak beli umah - nak bayar hutang (PTPTN, LOAN, CREDIT CARD) - bawak family pegi umrah or haji - nak beli kasut, hbags, perfumes and all the girl things.. - shopping baju for syira + harraz hmm.. banyak laa benda nak buat KALAU duit banyak nih.. sape yang aku nak tag.. ~x de sape sbb semer korang dah tag~

No comments: