Wednesday, May 30, 2007

2nd anniversary!

28 may hari tuh genap laa 2 tahun aku berumah + tangga bersama suamiku..!!
Malam tu cuma keluar makan saja kat jusco balakong... makan kat Johnny! Dapat hadiah jam tangan.. ermm.. dah lama tak post apa2 kat blog.. bz sesangat... skang ni pulak tak berapa sihat.. flu..
syira lak dah semakin besar.. makan banyak tapi badan maintain.. dah pandai merajuk.. dah pandai panjat2 aquarium.. masuk bawak rak tv.. hmm.. hari ni pulak dah pandai tunjuk penumbuk kat cik eddy dia!!! terkezut giler aku... entah mana dia belajar!! skang ni pantang tengok aku pakai lipstick mesti dia ulur bibir dia tuh... nak jugak melawa..!! syira skang cukup takut ngan spiderman.. nampak jek gambo spiderman mesti dia tepuk2 dada dia.. and sebut isy.. isy.. isy.. menandakan dia takut... kalau dia terkejut pun dia akan tepuk2 + urut2 dada dia... itupun aku tak tau mana dia belajar... kalau nampak masjid atau dengar azan dia akan cakap syyy.. suh diam... pastu nanti dia akan sujud... ermmm makin hari makin banyak karenah dia... aku ni tahan+sabar je ngan perangai anak dara sorang nih...
k laa.. flu semakin menjadi2.. ada masa dan ketika.. akan aku postkan lagi sesuatu ke blog ini!!! daaaa..

No comments: