Friday, April 6, 2007

happy birthday syira!!

lama rasanya tak post news @ pics kat blog... bz ler lately nih...
last 31 march 2007 genap Nur Insyirah Sazali setahun. cukup setahun baru dapat kaki.
dah 2 minggu dok kat umah baru.. (tapi bukan umah sendiri, sewa gaks).. pindah rumah sbb dah dapat umah bawah... hari tu townhouse tapi atas.. pindah pun sbb syira dah pandai panjat-memanjat... dah pandai panjat grill tingkap kat umah lama tuh.. bergayut kat grill tuh... sbb tu laa jugak kena cari umah bawah..
skang ni lega skit nak ampai kain pun tak de laa takut sangat.. sbb boleh nampak apa syira buat kat dalam umah tuh... syira pun skang ni dah pandai panggil "mama". semalam baru belajar perkataan baru dari syira... dia merengek2 pastu sebut "syyy, syyy, syyy". kami berdua confuse apa dia nak sebenarnya... pastu dia selongkar beg dia... dia amik botol then tunjuk kat kami..... ooooooo nak susu rupanya... gitu rupanya dia sebut susu..
cukup setahun nih.. macam2 syira pandai buat.. macam2 perangai dia tunjuk.. makin lama makin manja syira nih.. especially ngan ayah dia... hmm.. anak ayah laa katakan.. apa saja syira nak ayah pasti tunaikan....
stop dulu.. ada keje lagi.. ada masa post lagi... bubyeee

No comments: