Wednesday, June 13, 2007

Eye On Malaysia

hari minggu lepas pegi Taman Tasik Titiwangsa.. ada beberapa keping pics di bawah yang telah di snap semasa berada di sana sempena Jom Makan2 M'sia..
ticket eye on malaysia.. RM 30 tuk 2 orang.. syira tak yah bayar sbb blum cukup umur... syira memula tu xcited naik eye on malaysia tuh... tapi bila dah 4 masuk 3 round dia dah boring... semernya 6 round.. naik pening kepala aku.. rasa cam loya laks bila dah turun tuh.. aku yang tak penah gayat pun leh jadi gayat.. napa ntah...
kat pesta jom makan2 tu macam2 makanan ada... kami cuma makan mee bandung muar aja.. hmm kuah dia mmg kaw.. pekat giler.. syira laks makan nasi impit... terjerit2 dia main playground kat sana... suka sangat sbb ramai sangat orang hari tuh... k laa buat masa ni... ada kerja melambak sedang menanti.. daaa...

1 comment:

Emy said...

tomelnyer anak ko... heheh.. wei lama tak jmpa ko kan.. nti aku add blog ko kat blog aku!